Sikkerhed

Strukton Rail har en streng sikkerhedsstyring og står helhjertet bag sætningen om sikkerhed i vores værdigrundlag: Vi arbejder sikkert, eller slet ikke. Vi ønsker, at ingen mennesker, passagerer, togpersonale eller de som arbejder på sporet, kommer til skade eller bliver dræbt.

Før arbejdsopgaverne på sporet påbegyndes, skal der gennemføres en nøje planlægning af personalets opgaver. Der skal søges en jernbanesikkerhedsplan, og instruks af personalet er obligatorisk.

De ansatte, som vedligeholder anlæg til fx. spor, signaler og jernbaneovergange, skal have den kompetence, som det kræves for at kunne udføre arbejdet jernbanesikkerhedsmæssigt korrekt.

Alle må engagere sig i sikkerhed  - hver dag!

manuel sporombygning23

 

Sikkerhedspolitik

Strukton Rails vision er at være Nordens bedste jernbaneentreprenør. Det indebærer, at vi alle sammen skal være med til at vedligeholde, udvikle og forbedre forholdene i vores virksomhed, når det drejer sig om sikkerhed, sundhed, miljø og kvalitet.

Sikkerhed er nøglen til at bibeholde vores virksomhed som førende inden for jernbanesektoren.

Ledelsen og de ansatte skal:

  • Sætte sikkerhed før alt andet*
  • Indføre og bibeholde relevante kontrolmetoder i alle stadier af arbejdsprocessen, så der ikke sker uønskede hændelser, og sikkerheden i vores arbejde til stadighed forbedres.
  • Følge principperne i ISO 9001 samt Strukton Rails egne bestemmelser og regler.
  • Sørge for, at alle ansatte får den relevante kompetence og uddannelse, og at alle leverandører og entreprenører har en hensigtsmæssig kompetence, uddannelse og instruktion.
  • Indgåede sikkerhedsprocedurer skal gennemgås inden arbejdets opstart.
  • Reducere risici, eller kontrollere dem, med det formål at beskytte vore ansatte, underentreprenører, leverandører og menigmand (tredje mand).
  • Vores mål er, at vi vil være anerkendt af vores ansatte og kunder i al almindelighed, som den virksomhed med det højeste sikkerhedsniveau i vores branche.
  • Denne politik skal være tilgængelig for alle ansatte, underentreprenører, leverandører, kunder og menigmand, såfremt det ønskes.

   *      ”Vi arbejder sikkert eller slet ikke ”