Projektleder til Det Bedste Hold På Banen

Projektafdelingen hos Strukton Rail er i hastig vækst, og vi er på udkig efter en ny kollega.

Strukton Rail er en af Europas største og førende jernbane-entreprenører med ca. 4000 ansatte, hvoraf vi i Danmark er 185 ansatte med specialviden inden for projektstyring, logistik, spor, svejsning, signalsystemer, sikring og kørestrøm. Som projektleder hos Strukton Rail, bliver du en del af en teamorienteret virksomhed med et højt fagligt niveau og en flad struktur, hvor du får mulighed for at påvirke din egen hverdag.  

Jobbet

Med reference til virksomhedens projektdirektør kommer du til at arbejde med projekter inden for jernbanen. Som projektleder får du en afvekslende og udfordrende hverdag, hvor du har ansvaret for projektets fremdrift, økonomi og kvalitet. Du har den direkte kontakt til kunden og den daglige ledelse af projektteamet samt til underentreprenører. 

Hvad vi tilbyder

Hos Strukton Rail tilbyder vi dig en arbejdsplads, hvor der er kort afstand fra beslutning til handling, og vi tilskynder dig til at bidrage med nye idéer og vinkler på opgaverne. Vi har højt til loftet, og vi lægger vægt på en åben og uformel omgangstone, da vi mener, det skaber arbejdsglæde og bidrager til din succes.

Vi forventer at du

  • Har en relevant teknisk uddannelse som ingeniør, bygningskonstruktør eller tilsvarende
  • 3-5 års projektleder-erfaring med styring af tværfaglige projekter (branche-erfaring ikke et must, men en fordel)
  • Erfaring med entrepriseret
  • Kan begå dig på engelsk
  • Er selvkørende og trives med et stort ansvar i et internationalt miljø, da mange af vores samarbejdspartnere er udenlandske
  • Trives med mange bolde i luften, men samtidig formår at skabe overblik
  • Er resultatorienteret
  • Er god til at kommunikere med alle interessenter, herunder kunden, projektdeltagerne, leverandører og underentreprenører
  • Brænder for de opgaver du laver, og har en adfærd, der motiverer dine kollegaer
  • Formår at samarbejde på tværs af organisationen på en involverende og konstruktiv måde

Tiltrædelse: Snarest

Arbejdssted: Region Sjælland med tilknytning til hovedkontoret i Køge. Dog vil der være projekter rundt om i hele Danmark og Sydsverige som indebærer, at der udvises fleksibilitet i forhold til arbejdssted.

Stillingstype: Fuldtid – bemærk der kan forekomme nat- og weekendarbejde. Løn efter kvalifikationer.

Kontakt: Send din ansøgning og CV til projektdirektør Jacky Dalby, jacky.dalby@strukton.dk, eller ring på tlf. 3148 6249 hvis du vil være en del af ”Det bedste hold på banen”.