Projektleder til jernbaneinfrastruktur

Har du projektledererfaring fra anlægsarbejde eller byggeri? Har du lyst til at arbejde med jernbaneinfrastuktur i Europas førende virksomhed inden for forebyggende vedligehold? Så er du måske netop den, vi søger.

Kort om stillingen
Vi har travlt hos Strukton Rail og er derfor på udkig efter nye kollegaer, der vil være med til at udvikle vores organisation. Som projektleder hos Strukton Rail bliver du en del af en teamorienteret virksomhed med et højt fagligt niveau og en flad struktur, hvor du får mulighed for at påvirke din egen hverdag. 

Strukton Rail laver fornyelse, udbygning, vedligehold, rådgivning og udvikling på jernbaneinfrastrukturen for at give passagererne en sikker rejse og tog til tiden. 

Din profil
Vi forestiller os, at du har en teoretisk uddannelse enten som bygningskonstruktør eller ingeniør. Du har enten erfaring med projektledelse af anlægsarbejde, jordarbejde og sporarbejde eller fra byggeriet.

Du arbejder struktureret og analytisk, og du er dygtig til at koordinere og styre samarbejder på tværs i processen, samtidig med at du har overblik over budgetter og deadlines.

Derudover er du som person beslutningsdygtig, resultatorienteret og kvalitetsbevidst. Du er god til at prioritere og bevare overblikket i tilspidsede situationer. Du er troværdig, overbevisende og professionel i din tilgang.

Herudover forventer vi, at du:

 • Kan lede projekter baseret på færdigt projekteringsmateriale fra bygherre og hermed sikre, at projektet overholder lovet tid, økonomi og kvalitet.
 • Har erfaring med tværfaglig projektledelse.
 • Er vant til at arbejde efter AB92 og evt. også AB18 og ABT.
 • Tænker selvstændigt og innovativt.
 • Er nysgerrig, opsøgende og robust i forhold til at kunne navigere i et politisk styret projekt. 
 • Taler et nordisk sprog og kan kommunikere med dansktalende medarbejdere og underleverandører. Taler du også engelsk, vil det være en fordel, men det er ikke et krav.
 • Kan styre projekter i MS Project og Navision (økonomi).

Ansvarsområder
Vores projekter afhænger i høj grad af udbud fra vores primære bygherre, Banedanmark, hvorfor du kan forvente at lede projekter, der varierer i størrelsen fra små projekter (DKK 2,5-20 mio.) over mellemstore (DKK 20-70 mio.) til enkelte store projekter (DKK 70-300 mio.).

Primære opgaver

 • Budgettering, planlægning og gennemførelse af projekter fra tilbud til aflevering, herunder at bistå med kalkulation.
 • Kontakt, forhandling og koordinering med bygherre, rådgivere, myndigheder, underentreprenører m.fl.  
 • Kontakt til og indhentning af tilbud fra leverandører.
 • Opfølgning på økonomi, tid og aflevering samt kvalitet.
 • Deltagelse i relevante møder.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi lægger vægt på en åben og uformel omgangstone, da vi mener, at det er med til at skabe arbejdsglæde. Tiltrædelse snarest muligt.
Løn efter kvalifikationer. Med stillingen følger desuden sundhedsforsikring, telefon, computer og iPad.

Arbejdssted og stillingstype
Der er tale om en fuldtidsstilling, og der kan forekomme nat- og weekendarbejde. 
Du vil få kontor på vores adresse i Køge eller Fredericia, men idet vi arbejder på projekter i hele Danmark og Sydsverige, er det nødvendigt, at du udviser fleksibilitet i forhold til arbejdssted. 

Ansøgning og kontakt
Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Projektdirektør Jacky Dalby på jacky.dalby@strukton.dk