Maskinfører til maskinafdelingen

Maskinafdelingen hos Strukton har travlt og er derfor på udkig efter en ny kollega til at køre vores skinnekørende gravemaskine/rendegraver.

Strukton Rail er en af Europas største og førende jernbane-entreprenører med ca. 4000 ansatte hvoraf vi i Danmark er 185 ansatte med specialviden inden for projektstyring, logistik, spor, svejsning, signalsystemer, sikring og kørestrøm.

Hvad vi tilbyder

Hos Strukton Rail tilbyder vi dig et spændende job med mange udviklingsmuligheder og gode arbejdsvilkår. Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, og vi lægger vægt på en åben og uformel omgangstone, da vi mener, at det er med til at skabe arbejdsglæde.  

Vi forventer at du

  • Har erfaring med gravemaskine og/eller rendegraver med rotor/ tilt
  • Er positiv og imødekommende overfor arbejdsopgaver, kunder og kollegaer
  • Er en stabil og ansvarsbevidst medarbejder
  • Er indstillet på dag- nat- og weekendarbejde
  • Er indstillet på at ligge ude i perioder
  • Pas på, på banen kursus er en fordel, men ikke et krav.

Tiltrædelse: Snarest

Arbejdssted: Region Syddanmark med tilknytning til kontoret i Fredericia. Dog vil der være projekter i hele Danmark som indebærer, at der udvises fleksibilitet i forhold til arbejdssted.

Stillingstype: Fuldtid. Løn efter kvalifikationer

Kontakt: Send din ansøgning til Afdelingschef for maskiner Rasmus Krogh, rasmus.krogh@strukton.dk, eller ring på tlf. 21 82 77 71 hvis du vil være en del af ”Det bedste hold på banen”.