Entrepriseleder til anlægsafdelingen

Er du god til at planlægge, strukturere og vise andre vejen? Så er det måske dig, vi søger til at varetage den faglige ledelse og sikre, at vi lykkes med vores anlægsprojekter.

Vi har travlt hos Strukton Rail og er derfor på udkig efter nye kollegaer. Som entrepriseleder hos Strukton Rail bliver du en del af en teamorienteret virksomhed med et højt fagligt niveau og en flad struktur, hvor du får mulighed for at påvirke din egen hverdag. 

Vi forventer, at du

 • Er god til at kommunikere med alle interessenter, herunder kunden, projektdeltagere, leverandører og underentreprenører.
 • Brænder for det du laver, og har en adfærd, der motiverer dine kollegaer.
 • Trives med mange bolde i luften og formår at skabe overblik.
 • Kan bidrage med teknisk og faglig vejledning og at være bindeled mellem projektledelse og produktion.
 • Kan planlægge og udfærdige projektplaner, som du holder opdateret løbende.
 • Kan varetage den faglige ledelse af projektet; herunder tilsyn og overvågning af det daglige arbejdes udførsel og sikre projektets succes i samarbejde med projektledelsen.
 • Kan sikre, at projektet holder sig til de gældende budgetter, herunder opfølgning af dagsøkonomi og ekstraarbejde.
 • Kan løse uforudsete tekniske vanskeligheder og andre problemer, der måtte opstå.
 • Kan foretage kontrol af planer, tegninger og mængdeberegninger for gennemførsel af projektet ifølge godkendte planer.
 • Kan tilrettelægge kommende arbejder samt sikre en effektiv arbejdsstyrke.
 • Kan bidrage med tilbudsberegning.
 • Taler et nordisk sprog og kan kommunikere med dansktalende medarbejdere. Taler du engelsk, vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Din baggrund
Der kan være mange indgange til denne stilling. Du har formodentlig en uddannelse som bygningskonstruktør, en håndværksmæssig baggrund eller tilsvarende erfaring. Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring med anlægsarbejde. Erfaring med sporarbejde er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi lægger vægt på en åben og uformel omgangstone, da vi mener, at det er med til at skabe arbejdsglæde. Tiltrædelse snarest muligt.
Løn fastsættes efter kvalifikationer og følger overenskomsten mellem Dansk Byggeri og 3F Anlæg. Med stillingen følger desuden sundhedsforsikring, telefon, computer og iPad.

Arbejdssted og stillingstype
Der er tale om en fuldtidsstilling, og der kan forekomme nat- og weekendarbejde. 
Vi arbejder på projekter i hele Danmark og Sydsverige, hvilket indebærer, at der udvises fleksibilitet i forhold til arbejdssted.

Ansøgning og kontakt
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Strukton Rail. Er du interesseret i at søge stillingen og blive en del af Det Bedste Hold på Banen, bedes du søge stillingen via knappen SØG STILLINGEN på linket nedenfor her:

https://www.jks.dk/jobs/entrepriseleder-til-anlaegsafdelingen-hos-strukton-rail-146371

Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning via e-mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Julia Budolfsen på tlf. +45 3085 1291 eller på jhb@jks.dk.