Elektriker søges

Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du arbejder på forskelligartede projektorienterede opgaver inden for bane-/signalarbejde på forskellige destinationer i Jylland? Så er det dig, vi leder efter til et stabilt og fast job som elektriker hos Strukton Rail A/S.

Om jobbet 
Afdelingen dækker opgaver i hele landet, de 2 store projekter er det nye signalsystem i Jylland, og vedligeholdelse af Sund og Bælt. Du bliver en del af en afdeling med ca. 36 kollegaer, fordelt med 10 sikringsteknikere, 10 elektrikere, 2 installatører, 12 kørestrøms montører og 2 håndfolk.  
 
Som elektriker hos Strukton Rail A/S har du som udgangspunkt en 4-dages arbejdsuge. Opgavemængden er rimelig langsigtet og kendt, så planlægningen er i udgangspunktet stabil.     
 
Arbejdsopgaverne er installation og implementering af nyt signalprogram, herunder kabeltræk, montage, test og kvalitetskontrol. Der vil forekomme perioder med weekend- og overarbejde samt udstationering. 
 
Jobbet indeholder bl.a.: 
  • Effektiv udførsel af opgaverne  
  • Samarbejde og koordinering med dine kolleger 
  • Stor grad af frihed under ansvar i det daglige og for opgaveløsningen 
Om dig  
Du har en el-faglig baggrund og trives med forskelligartede opgaver. Har du erfaring med projektopgaver og planlægning af eget arbejde er det en fordel, men ikke et krav. Du kan komme med en anden faglig baggrund, men har så erfaring inden for kabeltræk, montage og mekanisk tilpasning. 
 
Du er løsningsorienteret, engageret, fleksibel og selvstændig i din planlægning og udførelse af arbejdet. 
 
Din bopæl er ikke afgørende, da projekterne ligger spredt i hele Jylland og ofte kræver udstationering.  
 
 
Derudover forventer vi, at du: 
  • Besidder en høj arbejdsmoral og er fleksibel ift. at hjælpe kunder og kollegaer  
  • Er fortrolig med tegningsforståelse og el-diagrammer 
  • Har kørekort  
  • Har gode kommunikationsevner - behersker dansk og engelsk i skrift og tale  
  • Er serviceminded til fingerspidserne og følger alt helt til dørs 
 
Yderligere information 
Vi kan tilbyde dig en spændende og alsidig stilling med mulighed for indflydelse på din egen hverdag og udvikling. 
 
Du må forvente en stor del udlæggerdage, da projekterne er spredt geografisk, og du får en bil stillet til rådighed, som må anvendes til og fra hjemmeadressen. De dage, hvor det giver mening at køre fra hjemmeadressen, starter arbejdsdagen og aflønningen hjemmefra.  
 
Ansættelse inkluderer løn efter kvalifikationer og aftale, pensionsordning, sundhedssikring, telefon og iPad samt fortrinlige løntillæg ved overarbejde etc.  
 
Vi ser frem til at høre fra dig 
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via Send ansøgning nedenfor. 
 
Ansættelse sker hurtigst muligt, og vi indkalder løbende relevante kandidater, så vi opfordrer interesserede kandidater til at søge snarest muligt. 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jens Knudsen på telefon: 30 85 12 85.